2 dic 2012

A receita de Antón

Esta é a receita que nos deixou Antón.


Esta é a receita de lasaña da miña avoa.

Ingredientes:


fariña,leite,sal,carne picada,tomate,verduras,pasta e queixo relado.

Modo de facela:

Faise unha salsa de tomate frito,engádeselle a carne picada,e se sofríe ben.
Fanse as espinacas e as acelgas cun pouquiño de allo. Faise unha bechamel con:duas culleradas de fariña,noz moscada,leite e sal. Nunha fonte de forno ponse unha capa de bechamel,ponse a pasta de lasaña no alto,a continuacion outra capa de tomate e carne picada,outra capa de pasta e outra coa verdura,e logo bechamel por enriba e un pouco de queixo relado.
Finalmente metémola ao forno a 180 grados ata que estea dourada.
 

Que aproveite!

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Un blog aliméntase dos teus comentarios, grazas por colaborar con nós.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...